Style 

 

BEAUTY 

 

fit

 

LOVE

city guide

МЕСТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕТИТЕ

Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. ...
Хотелот Бистра е сместен близу до Мавровското езеро и три жичари кои водат до прекрасните скијачки терени. ...
"TЦЦ Плаза" е повеќенаменска зграда на четири ката, лоцирана во центарот на Скопје. ...
Хотелот "Макпетрол" - Маврово е сместен во пазувите на планината Бистра, покрај Мавровското Езеро. ...
Хотелот "КАМНИК" е лоциран на влезот од градот оддалечен само 10 минути возење до центарот на Скопје. ...