WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Пјаца Либерта

Контакт +389 (0)2 3224 807 | info@piazzaliberta.mk
http://piazzaliberta.mk/

Опис

Piazza Liberta е фамилијарен бизнис основан во Јуни 2000 год. Од тогаш постојано сме посветени да им одговориме на потребите и барањата на нашите гости. Со цело срце и душа вложуваме да им обезбедиме на нашите гости топол и добредојден амбиент каде што за брзо време ќе им преовладее чувството на “дома". Piazza Liberta e познат како омилениот „Кикирики бар“, каде гостите ја негуваат долгогодишната традиција со фрлање на лушпите на кикириките додека уживаат консумирајќи ладно пиво. 

Специфики

Дејност: Кафе барови, Коктел-барови, Пабови
Работно време: Недела до четврток 08:00 до 00:00, петок и сабота 08:00 до 01:00
Карактеристики: Храна, After Work, Дизајн, Амбиент, Топ локација, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
Димитрие Чуповски 24, 1000

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com