Луѓето доаѓаат, но понекогаш, за жал, и си заминуваат. Колку траат кога се во врска Скорпиите, Јарците и Рибите, дознајте во продолжение.

 1 vrska

Скорпија

Скорпијата е еден од најверните знаци во Зодијакот. Припадниците на овој хороскопски знак се полни со енергија, харизматични и привлечни, па нивните партнери се соочуваат со многу предизвици, но и љубомора. Токму поради љубомората завршуваат многу нивни врски, а најмногу им одоговара партнер кој е сигурен во себе и во кој може да имаат целосна доверба.

Јарец

Јарците очекуваат апсолутна верност. Припадниците на овој хороскопски знак се многу традиционални и тешко се врзуваат за некого, но ако го направат тоа, мислат дека тоа ќе трае целиот живот. Од својот партнер очекуваат целосна верност, а изневерувањето го доживуваат како извавање, па веднаш раскинуваат. Добриот живот и децата се лепило кое го држи Јарецот во врска.

Риби

Рибите се верни хороскопски знаци. За припадниците на овој хороскопски знак може да се каже дека се олицетворение на верност и животот најмногу сакаат да го поминат со еден партнер. Во љубовта се упорни и романтични, а врската ја раскинуваат тогаш кога ќе имаат насоберено многу фрустрации, па повеќе не ќе можат да ги држат во себе.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?