Хју Хефнер од Памела Андерсон направи светска ѕвезда

Еве што напиша таа покрај видеото што го објави на Инстаграм:

Господнине Хефнер, имам толку мисли, но во моментов немам мозок што би ги обработил. Постојам заради тебе, ме имаш научено за се што е важно за слободата и почитта. Надвор од семејството ти беше најголема личност во мојот живот. Ми даде живот... Луѓето ми зборуваат дека ти бев омилена... Потполно сум во шок. Беше стар, грбот те болеше многу. Последен пат кога те видов, користеше помагало за одење и не сакаше тоа да го видам. Не слушаше. Имаше парче хартија во џебот кој ми го покажа, а на него пишуваше Памела и наоколу имаше нацртано срце. Сега се распаѓам. Ова чувство е лудило. Во Париз во моментов паѓа дожд. Покрај прозорот сум. Сето што луѓето го сакаат кај мене е поради тоа што ме разбираше. Ме прифати, и ме охрабри да бидам она што сум. Сакај како што никој не сакал. Живеам со полни гради, без кочници. Ми кажа дека твојот магазин е за девојка како мене, дека сум олицетворение на духот за кој мечтаеше. Јас бев таа, така ми рече. И денес можам да слушнам која зборуваш – биди храбра, нема правила. Живеј го својот живот, горд сум на тебе. Нема грешки. А со мажите – уживај.. (и твојата прекрасна насмевка). Го имаш светот под нозете, ти си добра девојка, и толку сакана – не си луда. Дива си и слободна, остани силна, остани ранлива.. „Време е за филмови“... Ги сакаше моите момчиња, секогаш беше тука за нас... Со својата љубов, со твојата луда мудрост. Се ќе ми недостига. Ти благодарам што го направи светот подобро место. Послободно и посексапилно место. Беше џентлмен, шармантен, елегантен, галантен и толку забавен. Збогум Хеф.. твоја Памела“ напиша една од најпознатите Плејбој зајачици на сите времиња .

Goodbye #Hef Mr Hefner I have so many thoughts, I have no brain n right now to edit I am me because of you You taught me everything important about freedom and respect. Outside of my family You were the most important person in my life. You gave me my life... People tell me all the time That I was your favorite... I'm in such deep shock. But you were old, your back hurt you so much. Last time I saw you You were using a walker. You didn't want me to see. You couldn't hear. You had a piece of paper in your pocket you showed me - with my name Pamela with a heart around it. Now, I'm falling apart. This feeling is so crazy. It's raining in Paris now. I'm by the window. Everything anyone loves about me is because you understood me. Accepted me and encouraged me to be myself. Love like no one else. Live recklessly With unfiltered abandon. You said the magazine was about a girl like me. That I embody the spirit you fantasized about. I was the one. You said. I can hear you say - Be brave. There are no rules. Live your life I'm proud of you. There are no mistakes. And with men - Enjoy ... (Your wonderful laugh) You have the world by the tail You are a good girl And you are so loved - You are not crazy. You are wild and free Stay strong, Stay vulnerable. ... "It's movie time" You loved my boys ... You were always, always there for us. With your love Your crazy wisdom. I will miss your everything. Thank you for making the world a better place. A freeer and sexier place. You were a gentleman charming, elegant, chivalrous And so much fun. Goodbye Hef ... Your Pamela 💋

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

 

barate

 


Booking.com