Не беа сите воодушевени од божиќното издание на идната војвотка од Сасекс

Имено, некои на социјалните мрежи не престануваат да се шегуваат со еден детаљ од нејзината комбинација. Меган, и покрај тоа што носеше капут од Санталер од 1295 долари, долги кафеави чизми од Стјуарт Вајцман од 798 долари и чанта од Клои од 1550 долари сепак најпопуларен во комбинацијата стана нејзиниот шешир кој многумина ги потсетува на.. па нас ни е срам да го напишеме тој збор.

Но имаше и такви кои не беа толку сурови, па шеширот на идната принцеза го споредија со популарните колачиња.

barate

 


Booking.com