Гледајќи телевизија пред некој ден во ноќните часови, се појави реклама со прашањето „Дали ќе ги надживетее вашите пари?“

Read more...

AMPLUS ACCOUNTING ACADEMY ви ја претставува третата од циклусот на Сметководствени и финансиски тренинг програми.

Read more...

Интелегенцијата и работата играт важна улога, но и нешто друго е многу важно, а тое се нарекува емоционална интелигенција.

Read more...

Од денес, во соработка со порталот Biznisuslugi.mk, првата онлајн канцеларија за преводи, судки преводи и сметководство, ќе ги објавуваме најдобрите огласи за работа во Македонија.

Read more...

Без разлика на тоа која е вашата работа од соништата, тешко дека ќе пронајдете оглас кој се однесува токму на таа работа.

Read more...

Барате работа и често го испраќате вашето CV и постојано очекувате некој да ве повика на разговор.

Read more...

Зарем мислите дека познатите личности во светот, па и кај нас, самите водат грижа како треба да се престават во јавноста?

Read more...

Муабетот „брат, нема работа“ веќе одамна се одомаќини во нашата држава, па така многу често можеш да се најдеш себеси како по кој знае кој пат го правиш истиот, па дури и со сестрите!

Read more...

Тоа што сте невработен ќе се одрази не само на вашата банкарска сметка, туку и на вашиот живот. Според последните анкети во Америка, неверојатни 75% од жените велат дека не би сакале да бидат во врска со маж кој нема сигурно работно место.

Read more...

Убавите девојки се популарни, сите сакаат да се дружат со нив, привлекуваат внимание каде и да се појават, ги добиваат најдобрите момчиња, најдобрите работи, така?

Read more...

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?