1 seks

Кога се во потрага по „господинот совршен“ тогаш ќе наидете на многу мажи кои не наликуваат ни малку на она што го барате.

Read more...


Според едно истражување кое беше спроведено неодамна утврдено е дека мажите преферираат гради со средна големина, но кога е женскиот задник во прашање тие се сложија - колку е поголем толку е поубав.

Read more...

1 depresija

Најголемиот проблем кај ваквите врски е што жртвата мисли дека најголемиот проблем е во неа, а тоа ја води во уште подлабока депресија.

Read more...

kineski

Старите Кинези тврдат дека за рај во креветот се одговорни точки на стапалата.

Read more...

Разменувате секси фотографии и пораки за тоа што ќе си правите еден на друг во текот на вечерта, а тоа дополнително ќе ја зголеми и возбудата, од самото исчекување...

Read more...

Многу пати досега сме слушнале дека сексот е најдобар тренинг и тоа не само за нашата душа, но прашањето е дали редовно тренираме?

Read more...

monika25

Според статистиката, многу се малку луѓето кои поради недостаток на сексуална желба или проблеми во креветот ќе побараат совет од докторите.

Read more...

Според едно ново истражување, современите мажи и жени се подеднакво склони кон изневерување и многу од своите кратки неверства не ги сметаат за голем грев.

Read more...

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?